Ο Λευτέρης Ντελής γεννήθηκε στις 13 Μαΐου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Κατατάσσεται στους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες του λαϊκού ρεπερτορίου, ενώ ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι από τα 17 του χρόνια, έχοντας αποκτήσει 14 χρόνια εμπειρίας και έχοντας δουλέψει στα περισσότερα αλλα και στα περισσότερα κέντρα διασκέδασης του Ηρακλείου, καθώς και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Οι συνεργασέες του με μεγάλα ονόματα του χώρου ειναι πολλές και αξιοσημείωτες.

Ίσως, βέβαια, οι άνθρωποι που τον βάπτισαν, οι οποίοι είναι ο μιχάλης Μενιδιάτης και ο γιός του Χρήστος, να του έδωσαν όχι μόνο το όνομα αλλά και το τελέντο του στη μουσική.

"Κουβαλάει" στους ώμους του 2 ολοκληρωμένα άλμπουμ Το πρώτο που κυκλοφόρησε το 2004 με τίτλο "Μη..." και το δεύτερο, το οποίο κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2012 με τίτλο "Αντικατάσταση" σε παραγωγή του Μίλτου Καρατζά. Από το album αυτό ξεχώρισαν 3 τραγούδια, τα οποία και έγιναν επιτυχίες στα airplay των ραδιοφώνων, το “Αναντικατάστατη”, “Τα ψυχολογικά σου” και η μπαλάντα με τίτλο “Άραγε”.

Οι συνεργασίες του Λευτέρη Ντελή είναι πολλές και αξιοσημείωτες, ενώ έχει συνεργαστεί και με αρκετά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού!

Αυτήν την περίοδο ξεκινάει τις εμφανίσεις του σε πολύ γνωστό χώρου του Ηρακλείου ενώ βρίσκεται παράλληλα και στο studio και ετοιμάζει τα επόμενα τραγούδια του…

Lefteris was born on 13th of May in Heraklion, Crete. 

He is considered as one of the most significant modern artists of popular Greek music. He has been dealing with music and singing since he was 17 years old and he has a 14-year career.

In addition, he has worked in the most entertainment venues / night clubs in Heraklion as and in other areas in Greece. He has collaborated with many considerable Greek singers and musicians.

As for discography, he “carries” in his shoulders a very remarkable album called “Mi…” made in 2004 and his new album was released in February of 2012 called “Anantikatastati” produced by Miltos Karatzas.

It’s worth noting that his godfathers are the famous artists Michalis Menidiatis and his son Christos, giving Lefteris not only his name but also a gift, a charisma, his talent to music.

Lefteris Ntelis Social Networks:

Facebook: http://bit.ly/NtelisFacebook

YouTube: http://bit.ly/NtelisYoutube

Reverbnation: http://bit.ly/NtelisReverbnation

Google Plus: http://bit.ly/NtelisGoogleplus

Twitter: http://bit.ly/NtelisTwitter

Instagram: http://bit.ly/NtelisInstagram

Linkedin http://bit.ly/NtelisLinkedin