Η εταιρεία “alexandrosmarkakis.gr booking & management agency” ιδρύθηκε από τον Αλέξανδρο Μαρκάκη στις αρχές του 2006. Ο Αλέξανδρος Μαρκάκης με πολυετή πείρα στον χώρο της διασκέδασης, ψυχαγωγίας, μουσικής και ενημέρωσης αποφασίζει τότε να επεκτείνει της επαγγελματική του δραστηριότητα και στον καλλιτεχνικό χώρο.

Από τότε μέχρι και σήμερα έχει χτιστεί ένα αρκετά μεγάλο και σύγχρονο δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και εξωτερικό που μπορούν να υποστηρίξουν και να "χτίσουν" από ένα event με λίγες απαιτήσεις, μέχρι μια συναυλία πολλών απαιτήσεων. Επίσης βρισκόμαστε στο πλάι του καλλιτέχνη, από το κομμάτι του συμβουλευτικού ρόλου έως την στήριξη, την καθοδήγηση του ίδιου και της δουλειάς του.

Η εικόνα είναι το μεγαλύτερο όπλο που μπορεί να έχει κάποιος στην σημερινή εποχή και σε αυτό δίνουμε την μεγαλύτερη βάση. Η προώθηση είναι επίσης σημαντική και σε αυτό τον τομέα χρησιμοποιούμε από τις απλές γνώσεις και επαφές μας μέχρι και τα πιο εξελιγμένα προγράμματα, εφαρμογές κτλ που μπορούν να πετύχουν τον σκοπό μας για να έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Από το 2012 η εταιρεία “alexandrosmarkakis.gr booking & management agency” ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων “Dusty Entertainment Group” και αυτό έχει ως έναυσμα την καλύτερη και πιο δυνατή στήριξη αλλά και προώθηση της όποιας δουλειάς αναλαμβάνουμε.


Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Μαρκάκη 

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και μεγάλωσε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Alessandria (Βόρεια Ιταλία). Στην ηλικία των έξι, επέστρεψε στην Ελλάδα.

Απόφοιτος ΙΕΚ στο τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης με εξειδίκευση στις δημόσιες σχέσεις και Marketing.

Παράλληλα σπουδάζει χορό (Modern Jazz) και για περίπου 10 χρόνια συμμετέχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, musical, shows κ.α. Δυστυχώς λόγου ατυχήματος κατά την διάρκεια μιας παράστασης σταμάτα την ενασχόλησή του με τον χορό και ως αποτέλεσμα και τις παραστάσεις, αλλά ασχολείται έπειτα μόνο με την χορογραφία και τον συντονισμό!

Παράλληλα ασχολείται, αρχικά ερασιτεχνικά και έπειτα επαγγελματικά, με το DJing και μέσα σε μια περίοδο 13 χρόνων παίζει μουσική σε πολλά venues κυρίως της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, αλλά και μια σειρά εμφανίσεων ως guest DJ σε Ιταλία και Ελβετία!

Ως επακόλουθο του DJing, έρχεται το ραδιόφωνο και μετά η τηλεόραση. Τα επόμενα πέντε χρόνια τον βρίσκουν σε διάφορα ραδιόφωνα και τηλεοράσεις της Κρήτης και της Στερεάς Ελλάδας αλλά και της Ιταλίας.

Μέσα από το ραδιόφωνο και των γνωριμιών που αποκτάει, ασχολείται με το promotion, τη διαφήμιση διαφόρων χώρων και νυχτερινών κέντρων και έπειτα ακολουθούν οι δημόσιες σχέσεις και το promotion καλλιτεχνών.

Από το 2007 ασχολείται κυρίως με το promotion και management καλλιτεχνών, επιμέλεια - διοργάνωση συναυλιών και διοργάνωση πάσης φύσεως εκδηλώσεων.

Η alexandrosmarkakis.gr booking & management agency έχει έως σήμερα στο ενεργητικό πάνω από 800 επιτυχημένες εκδηλώσεις και συναυλίες.

Our Companies

Dusty_Records.pngAM_Projects.pngg_project.pngDusty_Creations.pngnew-season.png