Πτυχιούχος της Νομικής σχολής Αθηνών ,σπούδασε φωνητική και μουσική στο Ωδείο Αττικής και υποκριτική στη Δραματική Σχολή "Ιάκωβος Καμπανέλλης" Δήμου Αγ.Βαρβάρας. 

Ξεκίνησε τις live εμφανίσεις σε πολύ νεαρή ηλικία, τραγουδώντας δίπλα σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και εν συνεχεία συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις στο πλευρό καταξιωμένων ηθοποιών,όπως τον Κώστα Αρζόγλου, τη Σόφη Ζαννίνου ,τον Περικλή Λιανό,τη Νταίζη Σεμπεκοπούλου, τον Μάξιμο Μουμούρη ,τον Κλέωνα Γρηγοριάδη ,τη Τζένη Θεωνά ,το Μιχάλη Μητρούση ,τη Γιώτα Φέστα κ.α.

Το 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο «Στ ’ορκίζομαι» , και ένα χρόνο αργότερα το ομώνυμο τραγούδι ,επιλέχτηκε απο τον διεθνή οργανισμό CIEECOR ως συμμετοχή της Ελλάδας για το μουσικό compilation του EURO 2008.

Δισκογραφικώς έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους συνθέτες και στιχουργούς,όπως Ανδρέας Λάμπρου,Ζωή Τηγανούρια , Ευθύβουλος, Μαργαρίτα Δρούτσα κ.α. ,είτε στις προσωπικές του δισκογραφικές δουλειές, είτε συμμετέχοντας σε δουλειές άλλων.

Το 2011 με το τραγούδι του «Για Πρώτη Φορά» κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο διαδικτυακό Διαγωνισμό INFE.VISION,που διοργανώνεται απο τα επίσημα σωματεία της EUROVISION σε όλο τον κόσμο,ανάμεσα σε 45 χώρες ,ανοίγοντας του τις πόρτες για τα playlists ξένων χωρών όπως Βουλγαρία, Τουρκία, Κίνα , Ρωσσία και Ρουμανία,στην οποία μάλιστα πραγματοποίησε και εμφανίσεις.

Το 2012 βραβεύτηκε στο Σ.Ε.Φ από τον όμιλο της UNESCO ως νέος καλλιτέχνης. Το 2014 επιλέχτηκε από τον «δάσκαλο» της ελληνικής μουσικής Μίμη Πλέσσα +το σκηνοθέτη Μάνο Πετούση για να συμμετάσχει στο musical «Ξημερώνει Κυριακή» στο Θέατρο Ελληνικός Κόσμος.

Τον περασμένο χειμώνα έπαιξε στο θρυλικό musical "Rocky Horror Show" του Richard O’ Brien,που ανέβηκε στον ιστορικό χώρο του Rex στην Πανεπιστημίου,σε σκηνοθεσία του ανατρεπτικού Κωνσταντίνου Ρήγου,μαζί με πολλούς άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες.

Ορισμένες απο τις πιο σημαντικές του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού: Καίτη Γαρμπή, Γιάννης Πάριος, Δημήτρης Μπάσσης, Πωλίνα, Γιώργος Μαζωνάκης ,Λένα Αλκαίου, Θέμης Αδαμαντίδης , Μπέσσυ Αργυράκη, Άντζελα Δημητρίου, Στέλιος Διονυσίου, Λίτσα Γιαγκούση, Έλλη Κοκκίνου ,Αρετή Κετιμέ κ.α.