Γεννημένος στις αρχες τις δεκαετίας του '80 στην πόλη της Πτολεμαίδας έκανε τα πρώτα του βήματα κυριολεκτικά μέσα στην μουσική εφόσον οι γονείς του ήταν ιδιοκτήτες ενός εκ των καλύτερων δισκοπωλείων της Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο έχει αναλάβει και έχει αναπτύξει τα τελευταία 10 χρονια.

Τα πρώτα ερεθίσματα ξεκίνησαν ανάμεσα σε βινύλια και πικάπ και τότε άνθισε η αγάπη για την μουσική και η αναζήτηση... για ότι αφορά αυτή. Με την πάροδο του χρόνου οι μουσικές γνώσεις αυξάνονται σε όλα τα είδη κ στα 15 του ξεκινά τα πρώτα επαγγελματικά βήματα κ παράλληλα ραδιοφωνικές εκπομπές που τον καθιερώνουν στον χώρο κ ξεκινά η μουσική του πορεία.

Απο εκείνη την εποχή ως σήμερα εξελίσεται συνεχώς όπως η μουσική και είναι διατεθειμένος να μας μαγέψει με τις μουσικές του επιλογές.

Resident dj του club Daluz στην Κοζάνη τα 2 τελευταία χρόνια, resident dj της Star Genesis Productions στην Κύπρο, εμφανίσεις στο W night club στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2011 και αμέτρητα guest σε πολλές πόλεις της Ελλαδος.

Οι επιτυχημένες συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα απο τον Ελληνικό κ τον διεθνή χώρο τον έχουν αναδείξει ενος εκ των καλύτερων dj's στην Ελλάδα.

Μερικές απο τις συνεργασίες του ειναι με τους παρακάτω: Dave Seaman, G Pal, Reckless, David Deejay, Balearic SOul, V. Tsilichristos, Reckless, Playmen, Mattyas, Inna, Ελένη Φουρέιρα, Going through, Nevma, Μικρο, Master Tempo, Nigma, Ominus, The rook, Locomondo, Κ. Στικουδη, Ν. Γκανος, Ευριδικη, Δ. Κοργιαλας, Δ.Αναστασιαδης, Κοκκινα χαλια, Mystique, Cabaret Balkan, H. Βρεττος, Γ.Γιασεμης, Θ. Τζανης, Σ. Μαξιμος, Μ. Πιεριδη, Γ. Σαμπανης, Γ. Μπεκας, Λ. Γιωρκας, Σ. Ροκκος, Γ. Παπαδοπουλος