Γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1974. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής και μάλιστα διαθέτει master. 

Ξεκίνησε δισκογραφικά στα τέλη της δεκαετίας του '90 με το πραγματικό του επώνυμο, Καλογράνης. Έκανε επιτυχία με το τραγούδι «Μόνο Τα Μάτια Σου» και το πρώτο του CD single, «Για Μένα». 

Το 2005 κυκλοφόρησε την πρώτη ολοκληρωμένη του δουλειά, «Στ' Αστέρια Κάνω Μια Ευχή», με δεκατέσσερα τραγούδια, όπως «Ενοικιάζεται» και «Κυριακές», άλμπουμ που μπήκε στη λίστα με τα δημοφιλέστερα στην Ελλάδα για το 2006.

Στα τέλη του 2006 κυκλοφόρησε και δεύτερη προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Βήμα Βήμα», ενώ ακολούθησαν τα «Κάποιες στιγμές» (2009), «Μέχρι Το Πρωί» (2011), «Πάνω Απ’ Όλα» (2012) και «Κάνε Δουλειά Σου» (2013).

Το 2014 γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τα «Χαμός Θα Γίνει» (με τους Master Tempo) και «Γύρνα Ξανά», ενώ το πιο πρόσφατο τραγούδι του έχει τίτλο «Άραγε Που Να ‘Σαι» και κυκλοφόρησε τον Μάρτη του 2015.

Εκτός από την επιτυχημένη δισκογραφική πορεία, ο Χρήστος έχει στο ενεργητικό του δεκάδες συνεργασίες σε live εμφανίσεις, σε νυχτερινά κέντρα και συναυλίες, όπως με τους Δέσποινα Βανδή, Γιώργο Γιαννιά, Ανδρέα Στάμο, Ελεάννα Παπαιωάννου, Κώστα Καραφώτη και Πάνο Καλίδη.

Είναι παντρεμένος με την Νάνσυ Μπίσια, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους.